Ο έλεγχος των εκτυπώσεων στα χέρια σας

Το Αλφάβητο έχει δημιουργήσει και σας προσφέρει δωρεάν, το απόλυτο εργαλείο ελέγχου των εκτυπώσεων για την επιχείρησή σας.
Μερικές από τις δυνατότητές του είναι η αυτόματη κοστολόγηση, προσφορά & παραγγελία προϊόντων, ο έλεγχος της πορείας τους, και η στατιστική παρακολούθησή τους.
Μπορείτε ακόμα να δημιουργείστε πρότυπα παραγγελιών για μεγαλύτερη ευκολία και ταχύτητα σε επαναλαμβανόμενες παραγγελίες, καθώς και σενάρια, που θα σας βοηθήσουν να  συγκρίνετε και να αποφασίστε για την καλύτερη και οικονομικότερη λύση.

Online κοστολόγηση

Στήστε μόνοι σας το προϊόν που θέλετε και πάρτε online τη προσφορά χωρίς περιττές καθυστερήσεις. Αλλάξτε τα χαρακτηριστικά του και επιλέξτε αυτά που ταιριάζουν στον προϋπολογισμό σας.

Online παραγγελία

Κερδίστε χρόνο! Δώστε τη παραγγελία σας online και ενημερωθείτε για τη πορεία της σε κάθε βήμα της παραγωγής της. Επιλέξτε εσείς τους τόπους και χρόνους παράδοσης μέσα από την εφαρμογή και δείτε το πλήρες ιστορικό των κινήσεων.

Κινήσεις & Στατιστικά

Δείτε online κάθε παραστατικό τη στιγμή που εκδίδεται για την εταιρία σας, καθώς και τα οικονομικά στατιστικά στοιχεία των παραγγελιών σας σε ετήσια και μηνιαία βάση.

Η εφαρμογή απευθύνεται μόνο σε επαγγελματίες του χώρου των εκτυπώσεων.

Όλες οι λύσεις σε μια εφαρμογή

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ VIC

Αίτηση εγγραφής στο VIC

Για τη πρόσβασή σας στην εφαρμογή VIC, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία της εταιρίας σας και πατήστε αποστολή. Αφού επιβεβαιώσουμε τα στοιχεία, θα παραλάβετε στο email σας, έναν προσωρινό κωδικό πρόσβασης, που θα πρέπει να αλλάξετε μετά την είσοδό σας.

Ένα πλήρες μενού βοήθειας είναι διαθέσιμο μέσα από την εφαρμογή, να σας καθοδηγήσει σε οτιδήποτε χρειαστείτε, αλλά θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση ή πληροφορία.

Τηλέφωνο: 210 6466086
Email: info@alphabet.gr